26 maalis

Koulutus Ohjaustyö työllisyyden tukikeinona 19.5.2021 Webinaarina

Yksilöllisistä tarpeista lähtevä asiakasohjaus on monelle pitkään työttömänä olleelle välttämätön tuki pyrkiessään kohti työmarkkinoita. Minkälaista on työllistymistä tukevan ohjaajan työ ja minkälaista osaamista ohjaajalla olisi hyvä olla?

Koulutuksemme tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia henkilökohtaiseen ohjaustyöhön tarkastelemalla ohjaustyötä kuntoutuksen ja ohjaajan itsetuntemuksen näkökulmasta. Ohjaaja kohtaa asiakkaiden vaikeidenkin elämän- ja henkilökohtaisten tilanteiden kautta haasteita, joissa oman roolin ja tunteiden tiedostaminen on hyödyllistä myös työssä jaksamisen kannalta.

Koulutus on tarkoitettu työllistymispalveluissa ja nuorten palveluissa toimiville ohjaajille, työvalmentajille, yksilövalmentajille, työkykykoordinaattoreille, kuntouttavan työtoiminnan ohjaajille, kuntoutusohjaajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Hinta 210 euroa (+ alv 24%)

Ilmoittautuminen viimeistään 12.5.2021 sähköpostitse: koulutus@neural.fi

Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ja osallistumismaksun maksaneille ennen koulutusta.

Ohjelma

9.00 Avaus
9.10 Mitä kuntoutumisella tarkoitetaan?  Raija Kerätär LT, kuntoutuslääkäri Oorninki Oy ja Liisa Paavola FT, neuropsykologi Neural Oy
10.00 Ohjaustyön kokemusasiantuntija Tanja Räisänen, Työ- ja ryhmävalmentaja Eduro-säätiö
10.45 Asiakkaan motivaatio ja tavoitteet? Raija Kerätär
11.45 Lounastauko
12.45 Neuropsykologinen kuntoutus käytännössä Liisa Paavola
13.45 Tauko
14.00 Tunteet ohjaustyössä Anna-Kaisa Puusaari, KM opinto-ohjaaja, Uraohjaaja Nuorten Ystävät
14.45 Ohjaustyön jakaminen asiakasverkostossa -paneeli Anna-Kaisa Puusaari, Pasi Arola, asiakkuuspäällikkö NY-ODL Oy ja Anu Oilinki, psykologi, psykoterapeutti Ppshp OYS
15.45 Loppukeskustelu
16.00 Webinaari päättyy